İskilip Belediyesi, Başkan Ali Sülük’ün talimatları doğrultusunda ana caddelerde çöp konteynerlarını kaldırıyor.
Belediye yetkililerinin kararın alınmasında cadde ve sokakların darlığı, çöp konteynerlarının oluşturduğu kötü görüntü ve koku gibi nedenlerin etkili olduğunu belirttiler.
Başlatılan yeni uygulama ile Çorum Caddesi, Zübeyde hanım caddesi ve Akşemsettin caddesindeki konteyner ve variller ortadan kaldırılacak.
Yeni uygulama da Sabah 7.30 – 9.30 arası ile akşam 18.00 – 21.00 arası gelecek olan çöp arabasına vatandaşların çöplerini bırakmasını rica ediyoruz.
Başkan Ali Sülük başlatılan yeni uygulama ile ilgili yaptığı açıklamada;
“ Değerli hemşerilerim; Çarşı içerisindeki kötü görüntü ve kokuyu ortadan kaldırmak için, kırmızı güzergahtaki alanlarda yeni bir uygulamaya geçiyoruz. Konteynerları kaldırarak, çöpünüzü aşağıdaki belirtilen saatlerde çıkarmanızı rica ediyoruz. Anlayışınıza sığınarak başlattığımız uygulama ile ana caddelerimiz rahatlayacak, kötü görüntü ortadan kalkacaktır. Uygulamanın işlevselliği hepimizin duyarlılığı ile sağlanacaktır. Çöpümüzü zamanında çıkararak uygulama başarı sağlayacaktır. Tüm halkımıza şimdiden teşekkür ederim” dedi.




Tarihi Dokuya Yakışan Dokunuş
Yaya Köprüsü Güvenlik Nedeniyle Geçici Olarak Kapatıldı
Yeni Radyoloji Doktoru Göreve Başladı
‘Tosya Yolunu Yapmayalım’ Diyen Varsa İskilip’i Gömmek İster
MHP İskilip’te İftar Programında Buluştu
