Son Güncelleme: 2 Ağustos 2019 10:35 Atlas Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü Osmancık İlçesi’ne yaptığı gezi sırasında Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın’ ı kabri başında andı.
Atlas İzcileri, Kayseri Alsancak İzcilik Gençlik Spor Kulübü ve Çağlayan Gençlik Merkezi ile birlikte düzenledikleri Osmancık gezisinde Batman’ın Kozluk ilçesinde PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ ı kabri başında andılar.
Anma törenine katılanlara teşekkür eden Atlas Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Özdemir, “Allah devlete, millete zeval vermesin, gönlünde sevgi ve iyilik besleyen insanlara fırsat versin. Şehit öğretmenimiz ilk değil son da olmayacak. tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.



Sürücünün Gözünü Güneş Aldı, Araç Şarampole Devrildi
Kızılırmak’ta Yasadışı Avcılığa Geçit Yok
Osmancık MEB AKUB’dan Büyük Başarı!
İç Hastalıkları Uzmanı Göreve Başladı
Osmancık’ta Trafik Kazası: 1 Yaralı
