Son Güncelleme: 3 Şubat 2017 16:52 “Okul Kantinlerine dair Hijyen Kuralları Yönetmeliği” kapsamında örgün ve yaygın eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren kantin, büfe vs. personeline hijyen eğitim verildi.
İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erhan Yaşar, Gıda Tarım ve Hayvancılık Şube Müdürü Erdal Karıncalı ve Gıda Mühendisleri Suzan Özkubat, Fatih Üğüten ile Halk Sağlığı Müdürlüğünden Medine Keskin tarafından kantin çalışanları bilgilendirildi.
Eğitim kurumlarında hizmet veren kantin çalışanlarına; Kantin Hijyeni, Personel Sağlığı ve Hijyeni konuları yanında mevcut mevzuat hakkında da bilgi verilerek gerekli açıklamalar yapıldı.



Çağlar’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
“Türkiye Siber Vatan Programı 2026” Dönemi İçin İmzalar Atıldı
Hitit Üniversitesi, Dünyada 177. Sırada
Dereceye Giren Öğrencilerimize Ödülleri Takdim Edildi
Siyer Okumaları Başladı
