Son Güncelleme: 6 Nisan 2016 12:05 Kargı ilçesi Halkbank şube müdürlüğü tarafından muhtarlar için düzenlenen ” Bireysel Emeklilik Sistemi ” adlı toplantıya ilgi büyük oldu.
Kargı Esnaf Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda, Kargı Halkbank Müdürü Ekrem Kalkan ve Halk Sigorta Satış Temsilcisi Pınar Akyazıcı’nın bireysel emeklilik hakkında bilgiler verdiği toplantıya; Kargı Köy ve Mahalle Muhtarları Genel Başkanı Muharrem Türk, Kargı Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı ve çok sayıda muhtar katıldı.
Toplantıda bireysel emeklilik ile ilgili bilgiler verilip, muhtarların akıllarındaki sorular cevaplandı.Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından, katılımcılara ikramlarda bulunuldu.(İbrahim Efe/Kargı)



Kargılı Genç Şef Dünya Mutfağında Zirveye Çıktı
Fen Lisesi Öğrencilerinden Samsun Gezisi
Kargı’da Kaçak Avcılık Operasyonu
Büyük Birlik Partisi Kargı İlçe Başkanlığı’na Uğur Aşkın Atandı
72 Saat Sonra Dron İle Bulundu
