Heri Haber

Kargı’da İlk Emlak Bürosu Açıldı

Çorum’un Kargı İlçesi’nde ilk defa BERUT GAYRİMENUL ( Berkay-Utku ) adı altında İbrahim Efe tarafından açılan emlak bürosu, yeni işyeri ile hizmete geçti.

Kargı’da İlk Emlak Bürosu Açıldı
457 views
10 Mayıs 2017 - 7:31

Son Güncelleme: 10 Mayıs 2017 07:31 Çorum’un Kargı İlçesi’nde  ilk defa BERUT GAYRİMENUL ( Berkay-Utku ) adı altında İbrahim Efe tarafından açılan emlak bürosu, yeni işyeri ile hizmete geçti.

Berut Gayrimenkul Ofisini Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar , Kargı Çiftçi Malları Koruma Başkanı Ahmet Uğraşkan’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

Yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getiren Berut Gayrimenkulun sahibi İbrahim Efe konuşmasında; ” İlçeme ilk emlak bürosunu açmanın gururunu yaşıyorum. Berut Gayrimenkul Danışmanlığı ilçem için büyük bir avantajdır.Yüce Allah’ım hizmet yolumuzda utandırmasın.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-