Çorum’un Laçin İlçe Belediyesi Ramazan Ayı münasebetiyle koronavirus salgınından korunma tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi 150 aileye 3 çeşit sıcak yemek dağıtıyor.
Belediye yemekhanesinde hazırlanan yemekler belediye ekipleri tarafından belirlenen evlere sefer tasları ile teslim ediliyor.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Milletimizin ve tüm İslam aleminin, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerifini tebrik ediyoruz.
Bu vesileyle ilçemiz de 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahibi 150 haneye ramazan ayı boyunca belediyemiz tarafından sıcak yemek dağıtılmaktadır. Cenab-ı Allah’tan, bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı’na kavuşturmasını niyaz ediyoruz. Her şey Laçin için” denildi.








Laçin’de Tarımsal Verimlilik Seferberliği
Laçin’de Evde Bakım İçin Ailelere Hane Ziyareti Yapıldı
Tek Katlı Ev Yangında Kül Oldu
İskilip ve Laçin’de Gıda Denetimleri Aralıksız Sürüyor
Hububat Tarlalarında Yoğun Kontrol ve Takip Yapılıyor
