Son Güncelleme: 24 Mart 2017 21:21 15 Temmuz sonrası Türkiye Büyük Millet Meclis’nde güvenlik önlemleri artırılmaya devam ediyor.
Çorum Milletvekili ve Güvenlikten sorumlu TBMM İdare Amiri Salim Uslu alınan tedbirlerle ilgili A Haber’den Levent Eke ile CNN Türk’ten Ünal Kaya’nın sorularını yanıtladı.
Uslu, TBMM içerisinde özel bir polis birliğinin oluşturulup oluşturulmayacağına yönelik soruları cevaplayarak, “ 15 Temmuz sonra Meclisimizde güvenlik tedbirlerini artırdık ve çalışmalarımız halen devam etmektedir. İçişleri Bakanlığımızda kendisine gelen istihbarı bilgileri değerlendirerek güvenliği en yüksek düzeye çıkartmak üzere bazı adımlar atmaktadır. İçişleri Bakanlığımız Mecliste istediği gibi tedbir alabilir” dedi.



Çorum’da Planlanandan Önce Tamamlandı
Bakan Bayraktar, Şehidimizi Çorum’da Son Yolculuğuna Uğurladı
Tam Buğday Ekmeği Kampanyası Çorum’da Başladı
HSK ve Yargıtay Üyelerinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Akşemseddin Vergi Dairesi Hizmete Girdi
