Son Güncelleme: 31 Mart 2016 15:48 Cumhuriyet Anadolu Lisesi proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük’ü makamında ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi.
Cumhuriyet Anadolu Lisesi Okul Müdürü Şule Toksoy, “Proje, ‘CLIL (Content and language Integrated Learning) Metodolojisinin Farklı Disiplinlerde Uygulanması Projesi’ adıyla, Avrupa Birliği Erasmus Plus Ana Eylem 1 (KA1) Okul Eğitim Personel Hareketliliği kategorisinde hazırlandı. Altı kişilik ekibimiz, sayısal, sözel ve dil gibi farklı branşlardan oluşmaktadır. Öğretmenlerimiz, İspanya’nın Lugo kentinde 02-09 Nisan 2016 tarihleri arasında, CLIL metodunu, işbaşı eğitimi şeklinde sınıf ziyaretleri yaparak öğrenecekler. Projeye katılan öğretmenlerimiz, bu kazanımlarını meslektaşları ve öğrencileriyle paylaşarak yabancı dil öğretimine önemli katkı sağlayacaklarını düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, “Avrupa Birliği projelerinin hem eğitime katkısı hem de ülkemizin tanıtımı açısından ne kadar önemli olduğu ortadadır. Hazırladıkları bu projelerinden dolayı Cumhuriyet Anadolu Lisesi proje ekibini tebrik ediyor ve kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.



Çorumlu Eğitimcilerden İtalya Çıkarması
Çorum’da Bu İl Paneli Büyük Beğeni Topladı
Eğitim-Bir-Sen Çorum’da “Tek Yetkili Sendika” Oldu
Farklılıklarla Aynı Sahnede, Aynı Alkışta Buluştu
Başöğretmen Anadolu Lisesi’nde Bilim Ve Sanat Şöleni
