Son Güncelleme: 14 Haziran 2017 15:06 Özgür-Der Çorum Şubesi, mübarek Ramazan ayına ulaşılması ile birlikte her yıl tertiplediği Ramazan faaliyetlerine devam ediyor.
“Bu doğrultuda dernek merkezinde çocuk ve gençlerle birlikte Ramazan boyunca kılınan teravih namazlarının ardından, çay ve ikramlıklar eşliğinde ‘Hadislerle Siyer Dersleri’ üst başlıklı kısa dersler yapıldığı” belirtilen açıklamada şunlara değinildi;
“Kur’an-ı Kerim’in inzal olmaya başladığı ay olan Ramazan’da paylaşma ve dayanışma amacıyla dernek bünyesinde iftarlar da düzenlenmekte. Özgür-Der çevresine, gençlere ve muhacirlere yönelik iftarlar dernek gönüldaşlarının katkıları ile hazırlanmaktadır.
Eğitim döneminin sona ermesi ile birlikte iki ay boyunca hafta içi her gün ilkokul ve ortaokul çocuklarına yönelik Kur’an-ı Kerim okuma, Siyer-i Nebi, İlmihal ve Ahlak Bilgisi derslerinin yer aldığı yaz kursu devam etmektedir.
Dernek merkezinde yaz kursları sabah 10:00’da başlayıp 15:00’de sona ermektedir. Çocukların İslami ahlak doğrultusunda yetişebilmeleri için yaz boyunca gezi, piknik, kamp, namaz buluşmaları gibi etkinliklere de Özgür-Der bünyesinde devam edilecek” denildi.
Yaz Kursu için irtibat adresi: Yeniyol mah. Sepetçi Sk No:8 0.364.224 19 04
[email protected]




Çorum Eczacı Odası Heyetinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Halit Bölükbaş, Marangozlar Odası Başkanlığı’na Aday Oldu
10 Tondan Fazla Sırık Kebabı Tüketildi
Çorum’da Balkanlar Konuşuldu
“Siyonizm Bizim Farklılıklarımızdan Besleniyor!”
