Son Güncelleme: 22 Temmuz 2016 09:20 Sungurlu İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç’ın Çorum Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasıyla boşalan göreve Çorum Asayiş Şube Müdürü Ahmet Özkara getirildi.
Geçtiğimiz yıl Nisan ayında Sungurlu’da göreve başlayan Yavuz Selim Kılıç, bugün Çorum Emniyet Müdürlüğü emrine atandı. Kılıç’ın yerine 2 yıldır Çorum Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürü olarak görev yapan 3. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Özkara getirildi.
Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç’ın atamasının darbe operasyonları ile ilgili olmadığı Emniyet içinde rutin bir atama olduğu bildirildi.
Diğer taraftan Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ahmet Özkara, ilçeye gelerek görevine başladı.
“14 ayda güzel dostluklar kurdum”
Çorum Emniyet Müdürlüğü emrine atanan Yavuz Selim Kılıç, ilçede görev yaptığı 14 ayda güzel dostluklar kurduğunu söyledi.
Kılıç, gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
“14 ay görev yaptığım ve çok güzel dostluklar kurduğum sevgili Sungurlulu halkımıza zor günler geçirdiğimiz özellikle bu günlerde daha sağduyulu olmaları ve demokrasiye daha güçlü sahip çıkmaları dileğiyle saygılarımı sunarım.
Ayrıca Sungurlu’muzun huzur ve güvenini temininde beraber görev yaptığım tüm silah arkadaşlarıma da özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”



Sungurlu’da Zincir Market 1 Gün Süreyle Kapatıldı
Sungurlu Belediyesi, “Sahadayız, Çalışıyoruz”
Sungurlulu Hacılar Memleketine Döndü
Sungurlu’ya Arca Çorum Fk Sokağı!
Sungurlu’nun Ardından Çorum’da Süper Lig’de
