Son Güncelleme: 22 Eylül 2016 11:05 Çorum Belediyespor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, bugün Manisaspor maçında 120 dakika boyunca oyunun tek hakimi olduklarını söyledi.
Bu maçın kendileri açısından önemli bir maç olduğunun altını çizen Bozkurt, “ Bu maç öncesi hep şunu düşündük. Biz nasıl bir takımız ve üst liglere göre ne durumdayız ve nasıl bir takımız. Bu liglerle oynadığımız zaman neler yapabiliriz. Maç öncesi konuşmamızda futbolcularımıza oyundan zevk almalarını ve ayağa oynamaları gerektiğini söyledik. Bizim zaten bir oyun sistemimiz var. Devamlı pas yapan ve bekleri oyuna sokan. Biz ayağa oynayan bir takımız ve rast gele bir oyun anlayışımız yok. Bugün 1. Lig takımına karşı futbolcularımız söylediğimiz her şeyi harfiyen yerine getirdiler. Bugün 90 dakika demiyorum, tam 120 dakika boyunca sahanın tek hakimi bizdik.Ben ortaya koydukları güzel futbol ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Onlarla gurur duyuyor ve tebrik ediyorum” diye konuştu.
Manisa maçının kendileri için artık geride kaldığına değinen Teknik Direktör Serdar Bozkurt, şimdi önlerinde daha da önemli olan bir lig maçı olduğunu ve bu dakikadan itibaren bu maça odaklandıklarını söyledi.
Tekirdağ deplasmanından da puan ya da puanlarla ayrılarak taraftarlarına bir galibiyet sevinci daha yaşatmak istediklerinin dile getiren Bozkurt, bunu da başaracak güce sahip olduklarının altını çizdi.



Çorum’da Geleceğin Şampiyonları Aranıyor
Uçar: “3 Puan Motivasyonumuzu Artırdı”
Diyarbakır’da Çorum Rüzgarı
Arca Çorum FK, Sivasspor’u Ağırlıyor
Çorumlu Genç Sporcu, Bilek Güreşinde Türkiye İkincisi Oldu!
