1. Haberler
  2. İlçeler
  3. Osmancık
  4. Su Ücretlerine Yüzde 25 İndirim Yapıldı

Su Ücretlerine Yüzde 25 İndirim Yapıldı

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, içme suyunda yüzde 25 indirim yapıldığını açıkladı.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum’un Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, içme suyunda yüzde 25 indirim yapıldığını açıkladı.

Osmancık Belediye Meclisi Kasım Ayı Bütçe Toplantısında 2020 yılı gelir tarifesi belirlendi. Toplantıda Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ün vatandaşlara verdiği içme suyunda indirim sözü de yerine getirildi. Belediye Meclisi, Ocak ayından itibaren geçerli olmak içme suyunda yaklaşık yüzde 25 oranındaki indirim kararını onayladı.

Osmancık ilçesinde konutlarda tonu 1,90 TL olan içme suyu 1,5 TL’ye düşürüldü. Vatandaşlar Ocak ayından itibaren suyun tonuna 1,5 TL ödeyecek. Bu da yaklaşık yüzde 25 oranında bir indirime tekabül ediyor. Buna göre 100 TL’lik bir faturada vatandaşlar önceki yıllara göre 25 TL daha az ödeyecek. Bu karar ile Osmancık Belediyesi tarihinde ilk defa içme suyuna genel indirim uygulamış oldu.

“Ne söz verdiysek yapacağız”
Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör yaptığı açıklamada, vatandaşlara vermiş olduğu sözü yerine getirdiklerini belirtti.

Daha önce içme suyuna indirim yapacaklarına dair söz verdiğini hatırlatan Gelgör “Biz verdiğimiz tüm sözlerin arkasındayız. Vatandaşlarımın yararına olacak her konuda vatandaşımızın yanındayız. Ne söz verdiysek yapacağız. Söz vermiş olmasak bile halkımızın yararına olan bir konu gündemimize geldiğinde bizim duruşumuz vatandaşımızın yanıdır. İçme suyu indiriminin halkımızın bütçesine bir nebze de olsa katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Suspected Malware | Cloudflare

Warning

Suspected Malware

This website has been reported for potentially distributing malware.

Malware is malicious software created to intentionally disrupt the normal operations of a device.

Learn More