Son Güncelleme: 5 Aralık 2018 12:54 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Tüm Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Derneği (TAPDER) yönetimi Engelsiz yaşam, Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’ni ziyaret etti.
Ziyarete TAPDER Genel Başkan Yardımcısı Murat Alaçam, TAPDER Çorum İl Başkanı Mustafa Özerdemir, ile birlikte dernek üyeleri katıldı.
Ziyarette bir konuşma yapan TAPDER Genel Başkan Yardımcısı Murat Alaçam; “Dünya Engeliler Günü’nde onların yanında olmaktan mutluluk duyduk. Onları yılın bir günü değil, her anımızda hatırlamamız gerekir. Unutmayalım ki her birimiz birer engelli adayıyız. Ayrıca bugün bu ziyareti gerçekleştirmemize katkıda bulunan; Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanlarına gösterdikleri güleryüz ve misafirperverlikten dolayı, derneğimiz ve tüm sağlık çalışanları adına teşekkür ederiz” diye konuştu.




Çorum Eczacı Odası Heyetinden Vali Çalgan’a Ziyaret
Halit Bölükbaş, Marangozlar Odası Başkanlığı’na Aday Oldu
10 Tondan Fazla Sırık Kebabı Tüketildi
Çorum’da Balkanlar Konuşuldu
“Siyonizm Bizim Farklılıklarımızdan Besleniyor!”
