Son Güncelleme: 11 Mayıs 2016 17:28 Osmancık’ta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası kutlamaları çerçevesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri sürücülere ceza kesmek yerine çeşitli ikramlarda bulundu.
Osmancık İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde sürücülere leblebi ve su ikramında bulundu. D100 Karayolu üzerinde İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde yapılan uygulamada trafik polisleri seyir halindeki sürücüleri durdurarak leblebi, su, anahtarlık ve çocuklar için boyama kitabı hediye ettiler.
Yapılan uygulama karşısında sürücüler İlçe Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu bu jest için teşekkür ettiler. Trafik polisleri leblebi ve su ikramında bulundukları sürücülere kurallara riayet etmelerinin hayati önem taşıdığını belirterek, uykusuz ve yorgun bir halde yolculuğa devam etmemeleri konusunda önemli uyarılarda bulundular.İHA



Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
İskilip’te Afet Seferberliği
Başkan Aşgın’dan Kurban Bayramı Mesajı
Vali Çalgan’dan Kurban Bayramı Mesajı
Sungurlu’da Halk Ekmek Fabrikası Hizmete Girdi
