Son Güncelleme: 22 Temmuz 2016 19:22 Ziyaret sonrası Vali Necmeddin Kılıç, Çorum Milletvekilleri Salim Uslu ve Tufan Köse basın mensuplarına açıklama yaptı.
İlk olarak konuşma yapan Vali Necmeddin Kılıç, artık insanların demokrasiyi canı pahasına koruduğunu belirterek, şunları söyledi;
“Son yüzyılda yaşadığımız en zor haftayı geçirdik. Çorum’da oldukça iyi bir demokratik anlayış, birlik ve beraberlik var. Bu hafta bize son 150-200 yıldır tüm reformlar bize ikram edilmişti. Artık insanımız demokrasiyi canı pahasına korudu ve elinde tuttu. Bu mücadele dünya tarafından hayretle karşılanmıştır ve alkışlanmıştır. Çorum özelinde de güzel göğüs kabartıcı hadiseler olmuştur.”
AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’da, “Çorum yağmaya, talana fırsat vermeden çok ciddi bir şekilde demokratik olgunluk örneği veriyor. Çorum halkına demokrasiye sahip çıktığı için ve demokrasiye sahip çıkarken de birbirini incitmemeye özen gösterdiği için teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu demokratik süreçte başarılı olacağız.” diye konuştu.
Son olarak konuşma yapan CHP Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Tufan Köse, “Bir hafta önce hain bir çete demokrasimize ve milli irademize saldırmıştır. Biz bu memleketi yolda, sokakta bulmadık. Hiçbir siyasi parti aidiyeti gözetmeksizin 15 Temmuz’dan itibaren milli irademizi ve demokrasimizi savunduk.” dedi.



“20 Maddelik Talepler Bakan Işıkhan’a Sunuldu”
İmparator 380 Bine Satıldı
Hemşehrimiz Dekan Oldu
Yargı Mensuplarından Belediye Başkanı Şerif Arslan’a Ziyaret
Zehir’den Çorum Emniyeti’ne Polis Haftası Ziyareti
