Son Güncelleme: 11 Ağustos 2016 15:52 Çorum’da düzenlenen Demokrasi Nöbetlerinin son gününde Yağmur Damlasından dondurma ikramında bulundu.
Çorum’da 26 gündür devam eden demokrasi nöbetinde Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri tarafından nöbete katılan vatandaşlara dondurma ikram etti.
Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru, “Ülkemizi bölmeye ve iç savaş çıkarmaya yönelik olarak din maskesi takınmış bir güruhun ortaya koyduğu darbe girişiminin ardından meydanları dolduran halkımızın yazdığı demokrasi destanı dosta güven düşmana korku vermiştir” dedi.
FETÖ terör örgütü üyelerinin yaklaşık elli yıldır ilmek ilmek dokuyarak devletin kılcal damarlarına sızmayı başardığını belirten Sözüdoğru, “ milletimizin tüm değerlerini pervasızca kullanarak büyüyen bu terörist grup insanlarımızın dini ve insani duygularını sömürerek devlete başkaldırma cesaretini gösterecek kadar büyümüş ve en sonunda Türk milletine ve devletine olan kinini kusmuştur. Bu hain güruhun bu girişimi inşallah yıllarca uyutulmuş beyinlerin uyanışına ve bu devleti sahipsiz zannedenlerin gerçeği görmesine vesile olur” diye konuştu.
Sözüdoğru, “15 Temmuz girişimi sonrasında meydanlarda bulunarak destek olan bizler demokrasi nöbetlerinin son günü olan 10 Ağustos Çarşamba gecesi devletine sahip çıkmak üzere meydanları dolduran hemşerilerimize ikramda bulunarak katkıda bulunma arzusu ile bin kişiye dondurma ikramı yaptık.
İnşallah bu günlerin tekrarına gerek kalmaz. Hainler cezalarını bulurlar, bundan sonrada Türk milleti üzerinde emelleri olan şer odaklarına gereken dersler verilir” şeklinde konuştu.



Şehidimizin Ailesine Anlamlı Ziyaret
Çorumlu Genç İşadamı, TÜGİK Yönetimine Seçildi
Sanayi Esnafından Ali Işık Vefat Etti
İl Müftüsü Yıldırım’dan Şehit Babasına Anlamlı Ziyaret
Engelsiz Yaşam Merkezi’nden Kar Festivali’ne Anlamlı Katılım
