Heri Haber

Yetki Verildi, Yönetimi Değiştirecek

Yetki Verildi, Yönetimi Değiştirecek
14 viewsAntalya Escort
17 Kasım 2023 - 8:45
Son Güncelleme: 17 Kasım 2023 08:45

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay’a AK Parti Genel Merkezi tarafından yönetim kurulunu yeniden şekillendirebilmesi için yetki verildi.

Murat Günay, bugüne kadar AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı’nın İl Başkanlığı yaptığı dönemde yer alan yönetim kurulu üyeleriyle yoluna devam ediyordu.

İl Başkanı Günay, AK Parti Genel Merkezinden İl Yönetim Kurulunu değiştirmek amacıyla yetki istemişti. Murat Günay’ ın yerel seçimler öncesi aldığı bu yetkiye birlikte, AK Parti İl yönetiminde değişikliğe gideceği öğrenildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-