Son Güncelleme: 6 Mart 2017 19:24 Mart ayının ilk haftasında kutlanan yeşilay haftası yunus emre ortaokulunda öğrencilerin hazırladığı program ve etkinliklerle kutlandı.
Okul konferans salonunda yapılan programda öğrenciler tarafından; sigaranın zararları, alkolün ve uyuşturucu maddelerin zararları ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Programın sonunda ise yeşilay haftası ile ilgili animasyon ve video gösterisi izletildi.
Okul öğretmenlerinden Ali YETİK ve Pınar AYGÜN rehberliğinde hazırlanan programı okul öğretmenleri ve öğrencileri ilgi ile izledi.
Okul idaresi tarafından yapılan açıklamada ise “Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, SiGarasız, Alkolsüz zararlı alışkanlıklardan uzak temiz toplum sağlıklı toplum diliyoruz.” denildi.




Devlet Protokolü ve Gençler Bayram Kahvaltısında Buluştu
Fazıla Körekoğlu Vefat Etti
Cengiz Beyaz Vefat Etti
Zeynep İle Umut Can Dünya Evine Girdi
İskilip’te Afet Seferberliği
