Suudi Arabistan’da yaşayan 169 Türk vatandaşı bugün havayolu ile Türkiye’ye getirildi. Ankara Esenboğa Havalimanı’nda sağlık taramasından geçirilen gurbetçiler karayolu ile Çorum’a getirilerek 14 günlük karantinaya alındı.
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İskilipli Atıf Hoca Yurdu’na otobüslerle getirilen vatandaşlar otobüslerden kontrollü bir şekilde indirildi. Ateşleri ölçülen vatandaşlar kayıtları alındıktan sonra kendileri için hazırlanan odalara yerleştirildi.
Valizler tek tek dezenfekte edildi
Vatandaşların yurtlara yerleştirilmesi sürecinde Kızılay, AFAD, İl Emniyet ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri seferber oldu. Yurt dışından gelen gurbetçiler kente gelmeden önce ekipler tarafından kalacakları odalar dezenfekte edilerek tüm ihtiyaç malzemeleri odalarına yerleştirildi. Ayrıca vatandaşların yanlarında getirdikleri valizleri tek tek görevliler tarafından dezenfekte edildi.



Yeşilay’da Başkanlık Makamı Gençlere Emanet
Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Kadro Heyecanı
Dünya Katılım Bankası 23 Nisan Coşkusuna Katıldı
Çorum İl Genel Meclis Başkanı Duran Bıyık’tan 23 Nisan Mesajı
TÜGVA Çorum’da Akademik Seferberlik
