Son Güncelleme: 27 Temmuz 2022 19:50 Şırnak’ın Elmalı ve Kuyu Tepe üs bölgesinde PKK’lı teröristler tarafından terhisine bir hafta kala şehit edilen Piyade Er Baki Afşar’ın şehadet haberi Çorum’daki baba ocağına ateş düşürdü.
Piyade Er Baki Afşar’ın şehadet haberini Gülabibey Mahallesi Bagcılar 17. Sokak’ta yaşayan ailesine Vali Yardımcısı Coşkun Doğan ve Garnizon Komutanı merter escort Albay Çetin Öcal verdi. Şehidin akrabaları, yakınları ve komşuları acı haber üzerine eve gelirken, şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

BABASI ACI HABERİ KIRIKKALE’DE DUYDU
Terhisine 6 gün kala şehit düşen Er Baki Afşar’ın şehit haberini babası Mustafa Afşar Kırıkkale’de öğrendi. Bir fabrikada montaj ustası olarak çalışan ve işi dolaysıyla Kırıkkale’ye giden baba Mustafa Afşar ambulansla Çorum’a getirildi.
Çorum’un Oğuzlar ilçesi nüfusuna kayıtlı Şehit Piyade Er Baki Afşar’ın motor ustası olduğu öğrenildi. Şehit Er’in Çorum’daki baba evi acı haberin duyulmasından sonra Türk bayraklarıyla donatılarak taziye çadırı kuruldu.İHA




Gençlik Haftası’nda Çorum Şehitliği’nde Duygu Dolu Program
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
“Dilekçe Verin, Hakkınızı Arayın”
Çorum’da Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu
Aşgın: “Kamu Ya Da Özel Bankalara Borcumuz Kalmadı”
