Heri Haber

Çorum’da Ortak Akıl Toplantısı

Çorum’da Ortak Akıl Toplantısı
8 views
31 Mart 2026 - 8:24
Son Güncelleme: 31 Mart 2026 08:24

Çorum Belediyesi, zemin etütleri ve geoteknik raporların hazırlanmasında kaliteyi artırmak ve uygulama birliği sağlamak amacıyla sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Çorum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen istişare toplantısında, zemin etütleri ve geoteknik raporların hazırlanma süreçlerinde ortak standartların oluşturulması ele alındı. Belediye Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, raporların niteliğinin artırılması ve yapı-zemin etkileşiminin projelere doğru şekilde yansıtılması konuları değerlendirildi.

Toplantıya katılan sektör temsilcileri, sahadaki tecrübelerini ve çözüm önerilerini paylaşarak sürece katkı sundu.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ünsal Yeter, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, hazırlanan raporların kalitesini en üst seviyeye çıkarmayı ve süreçleri net kriterlere dayalı bir yapıya kavuşturmayı hedeflediklerini belirtti. Yeter, bilimsel veriler ışığında oluşturulacak standartlarla daha öngörülebilir ve verimli bir sistem amaçladıklarını ifade etti.

Yeter ayrıca, toplantıya katılarak görüş ve önerileriyle katkı sunan tüm paydaşlara teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-