Heri Haber

Glutensiz Mutfak Eğitimleri Tamamlandı

Çorum Çölyak Derneği’nin yürüttüğü ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği   ”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” proje eğitimlerinin son  bölümü geçen hafta gerçekleştirilerek tamamlandı.

Glutensiz Mutfak Eğitimleri Tamamlandı
2 views
24 Eylül 2021 - 14:54

Çorum Çölyak Derneği’nin yürüttüğü ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği   ”Glutensiz Mutfak Uygulamaları” proje eğitimlerinin son  bölümü geçen hafta gerçekleştirilerek tamamlandı.

Proje kapsamında 12’er kişilik 3 ayrı gruba  eğitimleri Amasya’dan Dolphin Kafe & Pastane’sinden  Şef Ayla Yıldız  ve Şef Yardımcısı Efe Ozan Yıldız verdi. Glutensiz yiyecek yapım eğitimlerimizin açılışında da kurs veren uzmanlarımız  glutensiz lahmacun, çiğ köfte ve lavaş yapımını en ince yönleriyle uygulamaları olarak gösterdi.

Şef Ayla Yıldız  ve Şef Yardımcısı Efe Ozan Yıldız herkesin beğeniyle karşıladığı yiyecek formüllerini kursiyerlerimizle paylaştı ve Nam Glutensiz Un kullanarak harika, leziz yiyecekler imal ettiler. Kursiyerler eğitimi hayranlıkla takip ettiler ve yeni bilgiler öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.  

NAM GLUTENSİZ UNA TEŞEKKÜRLER

Konu hakkında açıklama yapan Başkanımız Fatma Müjgan Demir; ”İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklenen projemizin eğitim kısmını tamamlamış bulunuyoruz. İlimiz ve çölyaklılar için büyük faydalar sağlayan, çok güzel bir proje oldu . Son eğitimlerimizde  Nam Glutensiz Un kullanarak muhteşem glutensiz yiyecekler pişirdik. Kursiyerlerimiz daha önce tatmadığı yeni lezzetleri artık kendi evlerinde bulabilecekler. Destekleri için Nam Glutensiz Un Mamülleri sahibi Nihat Fidan’a çok teşekkür ediyorum. Kendisi Adıyaman’dan eğitimlerimize katkı verdi ve çölyaklıların sevgisini kazandı. Türkiye’nin hangi bölgesinden olursa olsun çölyaklılara destek olunması çok önemli. Çölyaklılar aynı kaderi paylaşıyor ve birbirlerini daha kolay anlıyor. Glutensiz un imalatçıları fiyatları en düşük seviyede tutarak çölyaklılara destek oluyorlar. Bu glutensiz unların kullanımını uzmanlarımızdan öğrenmek projemizin en önemli çıktısı oldu. Projemizin gerçekleşmesinde destek veren herkese ve  çok güzel eğitimler veren Dolphin Kafe Pastane’sinden  Şef Ayla Yıldız  ve Şef Yardımcısı Efe Ozan Yıldız’a çok teşekkür ediyorum ” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Möbelentsorgung Berlin