1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gökgöz, Hitit Üniversitesi’nde Ziyarette Bulundu

Gökgöz, Hitit Üniversitesi’nde Ziyarette Bulundu

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç Mustafa Tolga Çırak

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İslam Toplumu Sosyal Medya Derneği (İSOMDER) Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç Mustafa Tolga Çırak’ı makamında ziyaret etti.

İsomder Çorum İl Başkanı Abdullah Gökgöz , “Değerli dostum, kıymetli hocam Mustafa Tolga Çırak  geçtiğimiz yılda Osmancık ilçemizde Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü görevini  yapıyordu. Çorumdaki görevi Antropoloji Bölüm Başkanlığına   dönem başında  tekrar dönmesi sebebiyle  biraz geçte olsa nezaket ziyareti gerçekleştirmek istedik. Kıymetli kardeşim Tolga ile  dostluğumuz çok eski yıllara dayanmakta olup ziyaret talebimizi kırmayarak bizleri kabul ettikleri için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Gökgöz’ü ağırlamaktan dolayı son derece  mutlu olduğunu belirten  Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Antropoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç Mustafa Tolga Çırak,  kendisiyle güncel konular ve görevleri hakkında hasbihal ettiklerini söyledi.

Ülkenin en büyük sorunlarından birisi de eğitim olduğuna vurgu yapan Çırak şunları söyledi; “bugün Norveç’te eğitim yüzde yüze yakını üniversite mezunu olmakla birlikte ekonomisi de  buna paralel oranda yüksek durumdadır. Ülkemizde bu eğitim seviyesinin yükselmesiyle birlikte tıpkı Norveç’te olduğu gibi yükselecektir.

Bugün nasıl Abd, Japonya, K.Kore ve  Rusya güçlü bir ülke olarak bilinirse de  bizde ulusça güçlü ülkeler arasında yerimizi almak zorundayız onun için çok çalışacağız. Tarih boyunca çeşitli engellemelerle karşılaşan milletimiz her defasında inançla, kararlılıkla baş etmiştir. Tarihi ve dini mirasımıza sahip çıkacağız

Bizim dönemimizde okumak daha zordu şimdi öğrencilerimizde artık teknik alt yapıya ulaşması  daha kolay üzerine  düşen çalışmak, ülkemizin eğitim seviyesi yüksek yeni nesillere ihtiyaç vardır.

Ziyaretimize gelen değerli Abdullah kardeşime tekrar teşekkür ediyorum kendisini ağırlamaktan dolayı onur duydum dernek  çalışmalarında  başarılar diliyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir