Çorum’da bisikletiyle yolun karşısına geçmek isterken tırın altında kalan 12 yaşındaki Edanur Yılmaz’ın hayatını kaybettiği kazayla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
Kızlarının acısını yaşayan aile, kazanın olduğu akşam tır şoförünün serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
AYNI GÜN SERBEST BIRAKILDI
29.08.2025 tarihinde İkbal Kavşağı Hakan Ekmek Fırını önünde meydana gelen kazada silobas dorse takılı çekici tır, bisikletli küçük kız çocuğuna çarparak ölümüne neden olmuştu. Kazaya dair alınan raporda asli kusurlu bulunan tır şoförü tutuklama nedenleri bulunduğu halde serbest bırakıldı.
Bu karar ile bir kez daha sarsılan acılı aile, kanunda aranan tutuklama nedenlerinin tamamı mevcutken şoförün kazadan hemen sonra nasıl serbest bırakıldığı sorusuna cevap arıyor ve adalet arayışına destek bekliyor.



Gençlik Haftası’nda Çorum Şehitliği’nde Duygu Dolu Program
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
“Dilekçe Verin, Hakkınızı Arayın”
Çorum’da Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu
Aşgın: “Kamu Ya Da Özel Bankalara Borcumuz Kalmadı”
