Son Güncelleme: 29 Aralık 2016 13:06 Mehmetçik Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri bünyesinde yaptıkları yardım çalışması ile Halep’e gönderilmek üzere bir ton un ve kuru gıda yardımı topladı.
Toplanan yadımlar Halep’e ulaştırılmak üzere Okul öğretmenlerinden Ramazan İşçen tarafından Çorum iHH Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Terziöz’e teslim edildi.
İHH Çorum Şubesi tarafından yapılan açıklamada, okullarda yapılan yardım çalışmaları minik yavruların yardımlaşma bilicinin gelişmesi, ihtiyaç sahiplerinin mağduriyetinin giderilmesi ve sevap hanelerinin dolması açısından çok önemli buldukları ifade edildi.
Suriye yardımlarının aralıksız devam etmesi gerekiyor çünkü mağduriyet çok fazla. Çorumdaki tüm okullarda çalışma yapılması için öğretmenlere buradan çağrı yapıyoruz. Yardım hazırlayanlar 05388777655 nolu telefondan bize ulaşabilir.
Mehmetçik Lisesi talebeleri ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.
Çorum’da ve İlçelerinde Halep / Suriye Gönüllü Çalışması Yapmak İsteyen Kardeşlerimiz Toplanacak Yardımların İçeriğiyle ve Nasıl Yapılacağıyla İlgili Bizimle Temasa Geçsinler.
Nakit Bağışlarınız İçin ALBARAKA TÜRK ÇORUM ŞB:
IBAN: TR54 0020 3000 0251 7050 0000 01 (Suriye İbaresi Ekleyerek)
İrtibat: Çorum İHH Ofisi Üçtutlar Mah. Murat Evler 6. Sok. No:12 Çorum
Telefon: 0538 8777655 – 0364 2242620
Allah Mazlumlara Yardım Edenlerden Razı Olsun.



“Güngörmüşlere Gönülden Dokunuş” Projesi Başladı
Sahnelerin Sultanı Yaşam Mücadelesinde!
30 Milyonluk Dolandırıcılığı Önledi
Alaca’da Gönüllere Dokunan Din Görevlisi
50 Yıllık Evlilik Hikayesi Gençlere Örnek Oldu
