Son Güncelleme: 19 Ekim 2018 08:13 Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Süper Net’te Bahri Göktürk’ün hazırlayıp sunduğu ‘Kırmızı Mikrofon’ programına canlı yayın konuğu oldu.
Çorum’un önde gelen radyolarından Süper Net’e konuk olan Recep Gür, programda Bahri Göktürk’ün sorularını içtenlikle yanıtlarken, kendisine bu fırsatı verdiği için radyo sahibi Özgür Düğmeci’ye de ayrıca teşekkür etti.
Programda büyük marketlerin küçük esnafı bitirdiğini bu yüzden esnafın yıllardır zor şartlar altında iş yaptığına değinen Başkan Gür, küçük esnafın yaşatılması için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi.

Büyük marketlere sınırlama getirilmesi gerektiğine değinen Gür, marketlerin açılış ve kapanış saatlerinin gözden geçirilmesi gerektiğini ayrıca Pazar günleri de kapatılmasından yana olduklarını kaydetti.
Büyük marketlerde bir evin A’dan Z’ye ihtiyacı olan tüm ürünlerin satıldığına da dikkat çeken Gür, markette ayakkabıdan zücaciyeye, beyaz eşyadan mobilyaya her ürünün satıldığına şahit olduklarını, bu yüzden marketlerin gıda ürünleri dışında başka ürünler satmaması gerektiğini söyledi.



Gençlik Haftası’nda Çorum Şehitliği’nde Duygu Dolu Program
Dere, Tarihi Kentler Birliği Kâtip Üyeliği Görevine Seçildi
“Dilekçe Verin, Hakkınızı Arayın”
Çorum’da Kurban Satış Ve Kesim Noktaları Belli Oldu
Aşgın: “Kamu Ya Da Özel Bankalara Borcumuz Kalmadı”
