Heri Haber

Bölge Sorumlusu Adliye’de

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) sözde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop bölge sorumlusu olan ve Yunanistan’a kaçarken yakalanan ‘Fatih’ kod adlı Murat Elmas, adliyeye sevk edildi. 

Bölge Sorumlusu Adliye’de
259 views
20 Nisan 2018 - 14:33

Son Güncelleme: 20 Nisan 2018 14:33 Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) sözde Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop bölge sorumlusu olan ve Yunanistan’a kaçarken yakalanan ‘Fatih’ kod adlı Murat Elmas, adliyeye sevk edildi.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan örgütün Samsun, Çorum, Amasya, Tokat ve Sinop illerinin bölge sorumlusu olduğu iddia edilen ve ‘ByLock’ kullanıcısı olduğu belirtilen eski din kültürü öğretmeni Murat Elmas, geçen günlerde Marmaris’ten Yunanistan’a kaçmak üzereyken kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve FETÖ’nün üst düzey yöneticileri arasında yer alan Murat Elmas, Samsun Emniyet Müdürlüğüne teslim edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Murat Elmas, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

FETÖ şüphelisi Murat Elmas’ın, sahte kimlik kullandığı ve 3 ayrı hattında ByLock olduğu, 2015 yılında ise örgüt tarafından bölge sorumlusu olarak atandığı öğrenildi. Zanlının hakkındaki iddiaları kabul etmediği belirtildi. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-