1. Haberler
  2. Gündem
  3. Çorum’a Yapılacak Turizm Turları Ele Alındı

Çorum’a Yapılacak Turizm Turları Ele Alındı

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün desteği ile Anitta Otel sponsorluğunda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Orta Anadolu Bölge Yönetim Kurulu üyeleri Çorum'a iki günlük info ziyareti gerçekleştirdi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çorum Valiliği, Çorum Belediyesi ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün desteği ile Anitta Otel sponsorluğunda Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Orta Anadolu Bölge Yönetim Kurulu üyeleri Çorum’a iki günlük info ziyareti gerçekleştirdi.

Bölge Yönetim Kurulu Başkanı M.Kılıçarslan Karapıçak’ın da katıldığı grup Çorum AK Parti Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile birlikte Ankara’dan Çorum’a geldi.

TÜRSAB Üyeleri ilk gün Çorum Müzesini gezdikten sonra Anitta Otelde öğle yemeğinde Milletvekili Ceritoğlu ile bir araya gelerek, Çorum’a yapılacak turlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Cumartesi günü İncesu Kanyonu ve Şapinuva ören yerini gezen TÜRSAB üyeleri gece Anitta Otel’de konaklayarak, Pazar günü ise şehir merkezi, Alacahöyük ve Boğazkale’yi ziyaret etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir