Heri Haber

Çorumlu Kardeşler Denizde Boğuluyordu

Sinop’ta serinlemek için denize giren 2 kardeş denizde kayboldu.

Çorumlu Kardeşler Denizde Boğuluyordu
253 views
22 Ağustos 2018 - 15:35

Son Güncelleme: 22 Ağustos 2018 15:35

Sinop’ta serinlemek için denize giren 2 kardeş denizde kayboldu. Denizden çıkartılarak hastaneye kaldırılan kardeşlerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, öğle saatlerinde Akliman sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çorum’dan Sinop’a Kurban Bayramı tatili için gelen Kadir Karayel (18) ve kardeşi Samet Karayel (17) denizden çıkmayınca sahildeki vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine sevk edilen dalgıç ekipleri ve vatandaşların yardımıyla genç kardeşler yaklaşık yarım saat sonrasında bulundu. Bu sırada sahilde bulunan kadın doktor, sağlık ekipleri gelene kadar boğulan gençlere kalp masajı yaptı.

Denizde yarım saat kalan Kadir Karayel ve Samet Karayel, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Samsun’daki hastanelere sevk edildi. Kardeşlerin sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-