Heri Haber

Engelli Vatandaşların Traşı Ücretsiz ve Evinde

3 Aralık Dünya Engelliler haftası münasebetiyle İskilip’teki Engelli vatandaşların tıraşları artık ücretsiz ve evinde yapılacak.

Engelli Vatandaşların Traşı Ücretsiz ve Evinde
284 views
04 Aralık 2019 - 12:11
Son Güncelleme: 4 Aralık 2019 12:11

3 Aralık Dünya Engelliler haftası münasebetiyle İskilip’teki Engelli vatandaşların tıraşları artık ücretsiz ve evinde yapılacak.

Bir süre önce İskilip’te berberlik yapan, İskilipliyim Haber site Yöneticilerinden Bilal Arıcı kendi mesleği olan Berberlik hizmetini Engelliler haftası münasebetiyle İlçede bulunan Engelli vatandaşlara ücretsiz hizmet etmek istediğini belirtti.

Yaptığı açıklamada ; “ 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle onların önündeki bir engeli de ben kaldırmak istiyorum. Mesleğim olan berberliği onların traş gibi berberlik hizmetlerinde, gelemeyenlerin ve evden çıkamayanların maddi durumuna bakılmaksızın ayaklarına kadar götürmek istiyorum. Bana 0542 841 16 97 numaralı telefonumdan ulaşabilirsiniz ”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-