SON DAKİKA
Ekonomi

Kargı’da Çeltik Hasadı Yerinde İncelendi

Kargı’da Çeltik Hasadı Yerinde İncelendi

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürü Hasan Taş, beraberindeki il ve ilçe müdürleri ile teknik personelle birlikte Kargı’da düzenlenen çeltik hasat programına katıldı.

Programa Osmancık İlçe Müdürü Sencer Bilgener, Dodurga İlçe Müdürü Cihan Yılmaz, Kargı İlçe Müdürü Burak Coşkun ve Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürü Arzu Özkader’in yanı sıra il ve ilçe müdürlüklerinde görevli teknik personel de katıldı.

Hasat çalışmaları sırasında üreticilerin sezon boyunca emek vererek yetiştirdiği çeltik yerinde incelendi. Üreticilerle bir araya gelen heyet, üretim süreci ve hasat dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Programın ardından çeltik harman yerlerini ziyaret eden İl Müdürü Hasan Taş, üreticilerle sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Harman yerlerindeki çalışmaları inceleyen Taş, üreticilere kolaylıklar dileyerek bereketli bir hasat dönemi temennisinde bulundu.

Heyet, programın sonunda Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünü ziyaret etti. İlçe müdürlüğü personeliyle görüşen Taş, ilçede yürütülen tarımsal çalışmalar hakkında bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu.

Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, üreticilerle sahada buluşarak talep ve ihtiyaçlarını yerinde dinlemeyi ve tarımsal üretimin her aşamasında üreticilerin yanında olmayı sürdüreceğini belirtti. Tüm çeltik üreticilerine bereketli, verimli ve kazançlı bir hasat sezonu dilendi.

Yorumlar

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Güvenlik sorusu