SON DAKİKA
Ortaköy

‘Ortaköy’ün Makus Talihini Yeneceğiz’

Çorum’un Ortaköy Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik’ sloganı adı altında Ramazan'a özel bir gece daha düzenledi.

‘Ortaköy’ün Makus Talihini Yeneceğiz’

Çorum’un Ortaköy Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla ‘birlik, beraberlik ve kardeşlik’ sloganı adı altında Ramazan’a özel bir gece daha düzenledi.

Programda ilçede bulunan çocuk ve gençlerin ilgisi bir hayli yoğun oldu.

Programda çocuklara yönelik olarak Hacivat-Karagöz ve Çocuk Şov gibi etkinliklere yer verilirken, programda yer alan dini musikiler ve semazen gösterisine olan ilgi hat safhaya ulaştı.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, programda yaptığı konuşmada yine birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Ortaköy Belediyesi olarak ilçeye yaptıkları hizmetlerin her alanda artarak devam ettiğini ifade eden Başkan İsbir, “bugün burada huzurlu bir şekilde bu programı yapabiliyorsak, teröre şehit verdiğimiz güvenlik güçlerimizin sayesindedir.
Ruhları şad mekanları cennet olsun. Ortaköy’ün geri kalmış makus tarihini yeneceğiz.

Bu can bu bedende olduğu sürece ilçe halkını iyi bir şekilde temsil edeceğim. Hizmetlerimiz aralıksız ve ayrımsız devam edecek” dedi.

Program çocuklara balon, büyüklere Osmanlı şerbeti ve pasta ikramıyla devam etti.

13528975_10210439751977949_4072536316818373170_n

Yorumlar

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Güvenlik sorusu