Heri Haber

Başkan, “Yollar İçin” Harekete Geçti

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı ile birlikte İskilip’in yol problemleri için yollara düştü.

Başkan, “Yollar İçin” Harekete Geçti
235 views
04 Aralık 2019 - 10:45
Son Güncelleme: 4 Aralık 2019 10:45

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Alıcı ile birlikte İskilip’in yol problemleri için yollara düştü.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip’in yolları için Samsun Karayolları 7. Bölge Müdürlüğüne İskilip’in yolları için görüşmeye gitti. Yapılan görüşmede yapımı devam eden ve ölümlü kazalara neden olan İskilip – Çorum yolunu ve yapımı tamamlanıp yalnız hala bir kısmı göçük yüzünden çalışmayan İskilip – Çankırı Karayolu hakkında tamamlanmasını ve hizmete açılmasını istediler.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada ; “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Ali Alıcı bey ile birlikte Samsun’da, Karayolları 7. Bölge Müdürü Sayın Murat Gönen beyi ziyaret ettik. Sayın Müdürle devam etmekte olan İskilip bağlantılı yollar ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Çalışmaları süren Çorum yolu ve Tosya caddesine doğalgaz döşenmesi konusundaki yardımları nedeniyle kendisine teşekkürlerimizi ilettik ”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
Hava durumu
-
-
-
Nem Oranı: -
Basınç: -
Rüzgar Hızı: -
Rüzgar Yönü: -
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-