SON DAKİKA
Kargı

Yağız, Kargı İçin Aday Adayı Oldu

Çorum Kargılılar Derneği Başkanı Mali Müşavir Yunus Yağız, AK Parti'den Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yağız, Kargı İçin Aday Adayı Oldu

Çorum Kargılılar Derneği Başkanı Mali Müşavir Yunus Yağız, AK Parti’den Kargı Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu yaptı.

Yunus Yağız, “Kargı’nın talep ve isteklerini, Kargı’nın değerlerini ve en önemlisi Kargı’nın gücünü en etkin biçimde temsil etmek için belediye başkanlığı aday adayı başvurumu yaptım” dedi.

Parti görevlisi Serdar Gökkaya’ya başvuru dosyasını teslim eden Yağız, “Çalışmalarımızda sevgi, saygı, birbirine hürmet, yakınlık olarak seçime gece gündüz yağmur çamur demeden gençlik kollarımızla, kadın kollarımızla, ilçe teşkilatlarımızla koordineli olarak çalışıp Kargı’da başarılı sonucu elde edeceğimize inanıyorum. Önümüzdeki haftalarda olacak temayül yoklamasında desteklerinizi bekliyorum. Bu yolda bana destek olan olmayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum. Dualarınızı bekliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Yorum yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.

Güvenlik sorusu